Despre Noi

PROFILUL COMPANIEI SUNRAIN SOLAR

JIANGSU SUNRAIN SOLAR ENERGY Co., Ltd. este o investitie de un inalt nivel tehnologic, specializata in cercetarea tehnologica, productia si comercializarea de produse solare. Este cea mai mare baza de productie din China pentru incalzitoare solare destinate exportului. Compania este clasata intre primele 3 din industria chineza de produse solare si pe primul loc in provincia Jiangsu.

Compania SUNRAIN a primit distinctiile „Marca de renume a Chinei” si„Scutit de Inspectie”. A devenit lider de piata si o marca de prestigiu in industria de produse solare a Chinei.  Are peste 1700 de angajati, din care mai mult de 30% sunt ingineri tehnicieni. Principalele produse ale fabricii sunt incalzitoarele solare de apa, tuburile colectoare din sticla, dispozitivele de captare a energiei solare si sistemele solare fotovoltaice.

Înca de la infiintare, SUNRAIN a promovat activ managementul calitatii si a obtinut certificarile: ISO-9001: 2000, ISO-14001, CCC, CE, Solar Keymark, SAI Global si Aprobare din partea guvernului coreean, precum si numeroase distinctii, ca: „Marca de renume în industria de energie solara a Chinei”, „Marca inregistrata celebra a provinciei Jiangsu”, „Produs celebru al provinciei Jiangsu”, „Intreprindere de renume din provincia Jiangsu”, „Investitie de incredere”, „Produs nou national important”.

SUNRAIN are un puternic potential de cercetare si dispune de o tehnologie avansata. Coopereaza cu institutii de renume ca Universitatea din Beijing sau Academia Chineza de stiinta si Tehnologie. SUNRAIN a fondat Centrul „R&D” in Beijing, a derulat multe proiecte sub egida „Planul Tortei Nationale”, din care unul referitor la utilitatea energiei solare a fost inclus în „Planul National 863”, ceea ce ne-a oferit o baza solida pentru cercetarea în domeniul sistemelor fotovoltaice si termice solare. Linia de productie ce foloseste o tehnologie de pulverizare a foliei la temperaturi inalte a atins un nivel foarte avansat, recunoscut pe plan international. Linia de productie a incalzitoarelor solare de apa a atins un nivel avansat pe plan national, cu mai mult de 20 de repere în drepturi de proprietate intelectuala si inventii.

In orasul Shanghai, SUNRAIN a creat Departamentul de Comert Exterior Shanghai, folosind forta de munca inalt calificata. Mai intai, a actionat în directia dezvoltarii pietei internationale; reteaua pietei internationale a fost extinsa in China, iar volumul exporturilor a atins primul loc in industria energiei solare. In prezent, produsele SUNRAIN au patruns in peste 60 de tari si regiuni, printre care Marea Britanie, Franta, Germania, Coreea de Sud etc. In Coreea de Sud, SUNRAIN este considerat brandul nr. 1 in industria solara locala.

FacebookYahoo MessengerYahoo MailGoogle GmailShare